Home » National » Raluca Strămăturaru și Paul Pepene au fost desemnați Purtători de Drapel pentru JO Beijing 2022

Raluca Strămăturaru și Paul Pepene au fost desemnați Purtători de Drapel pentru JO Beijing 2022

22 de sportivi tricolori vor concura la Jocurile Olimpice : 8 sportive și 14 sportivi, la 8 discipline sportive. Dintre aceștia, 6 sunt de la Steaua.
• Sanie – Raluca Strămăturaru (feminin, ștafetă), Valentin Crețu (masculin, ștafetă)
antrenor Eugen Radu
• Bob – Andreea Grecu (monobob, bob 2 feminin), Katharina Wick (bob 2 feminin)
antrenor Paul Neagu
• Schi Alpin – Maria Constantinescu (slalom, slalom uriaș – feminin), Alexandru Ștefănescu (slalom, slalom uriaș – masculin)
antrenor Andrei Szilagyi
Stelista Raluca Strămăturaru (sanie) este la a 4-a participare la Jocurile Olimpice de Iarnă.
Palmares:
– locul 7 la JO Pyeong Chang 2018, individual;
– locul 10 la JO Pyeong Chang 2018, ștafetă echipe
– locul 30 la JO Sochi 2014, individual
– locul 21 la JO Vancouver 2010, individual
Ea va intra în concurs pe 7 februarie la individual și pe 10 februarie la ștafetă.
Valentin Crețu
Palmares:
– locul 10 la JO Pyeong Chang 2018, ștafetă
– locul 29 la JO Pyeong Chang 2018, individual
– locul 29 la JO Sochi 2014, individual
– locul 31 la JO Vancouver 2010, individual
El va intra în concurs pe 5 februarie la individual și pe 10 februarie la ștafetă.
Jocurile Olimpice Beijing 2022 vor avea loc în perioada 04-20 februarie 2022.
Sursă text și foto: CSA Steaua București și Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: