Home » National » Cinci persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ

Cinci persoane au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ

Cinci bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 57 de ani au fost răniţi, luni dimineaţa, într-un accident rutier produs pe DN 17D, între localităţile Salva şi Mocod din judeţul Bistriţa-Năsăud, după ce autoutilitara în care se aflau a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-un şanţ, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ), relatează Agerpres.

Poliţiştii au anunţat că administratorul drumului naţional va fi sancţionat pentru că, în momentul producerii accidentului, şoseaua era necurăţată de zăpadă.

„În această dimineaţă, poliţiştii Compartimentului Rutier din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud au intervenit la un accident rutier semnalat între Salva şi Mocod, pe Drumul Naţional 17D. Din primele verificări, o autoutilitară, condusă de un bărbat de 32 de ani, din Anieş, a părăsit partea carosabilă răsturnându-se în partea dreaptă a sensului de mers Salva – Beclean. În urma accidentului, atât şoferul cât şi 4 pasageri, bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 57 de ani, din Sângeorz-Băi, au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Năsăud în cadrul unui dosar penal, urmând totodată să fie aplicată o sancţiune administratorului drumului pentru neîndeplinirea obligaţiei de întreţinere a drumului public pe timp de iarnă”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a informat că unul dintre bărbaţi a fost transportat în comă la UPU SMURD Bistriţa, în timp ce celelalte patru victime au suferit contuzii minore şi au fost transportate la spitalul din Năsăud.

 

sursă: G4Media.ro

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*