Home » National » Trei copii au rămas fără tată după ce acesta s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare

Trei copii au rămas fără tată după ce acesta s-a împușcat în cap cu o armă de vânătoare

Trei copii din Alba Iulia au rămas orfani de tată, după ce bărbatul în vârstă de 58 de ani a deci să-și pună capăt zilelor în propriul apartament cu o armă de vânătoare. Bărbatul s-ar fi împuşcat în cap şi a fost găsit într-o baltă de sânge de soţie şi de una dintre fiice.

În jurul orei 16:00, când s-au întors acasă, femeia şi una dintre fiicele bărbatului, în vârstă de 14 ani, au făcut descoperirea cutremurătoare: l-au găsit pe cel care le era tată şi soţ fără suflare, într-o baltă de sânge. Femeia a pus imediat mâna pe telefon şi a sunat la 112.

Călin Potor, medic de urgență SAJ AlbaAm fost solicitaţi pentru o tentativă de suicid. Prezenta o plagă împuşcată cu o armă de vânătoare, o armă de calibru mare.

Bărbatul era cetăţean spaniol şi era căsătorit de ani buni cu o româncă din Alba Iulia. Apropiaţii spun că, de curând, ar fi aflat că suferă de o boală incurabilă. A fost o veste care l-a măcinat treptat, iar în cele din urmă l-ar fi împins să-şi pună capăt zilelor.

 Luminița Prodan, purtător de cuvânt IPJ Alba: În cauză, cercetările sunt continuate, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest incident, însă până la acest moment al anchetei nu există suspiciuni. 

Bărbatul nu a lăsat niciun bilet de adio, prin care să-şi motiveze gestul.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: