Home » National » 𝑪𝒆𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒂𝒔𝒂̆ 𝒔𝒄𝒓𝒊𝒔𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒆 𝒅𝒓𝒂𝒈𝒐𝒔𝒕𝒆

𝑪𝒆𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒂𝒔𝒂̆ 𝒔𝒄𝒓𝒊𝒔𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒆 𝒅𝒓𝒂𝒈𝒐𝒔𝒕𝒆

Biblioteca Judeţeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui organizează ediția a II-a a concursului 𝑪𝒆𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒂𝒔𝒂̆ 𝒔𝒄𝒓𝒊𝒔𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒆 𝒅𝒓𝒂𝒈𝒐𝒔𝒕𝒆 de Dragobete (Sărbătoarea dragostei la români).
Concursul se adresează tuturor persoanelor cu vârsta peste 14 ani, din municipiul Vaslui. Participanţii pot trimite prin poştă sau pot depune personal, o singură scrisoare, scrisă de mână, la adresa: Biblioteca Judeţeană Vaslui, strada Hagi Chiriac, nr. 2, cod.730129, județul Vaslui, Sala de împrumut la domiciliu pentru adulţi, cu menţiunea ,,Pentru concursul 𝑪𝒆𝒂 𝒎𝒂𝒊 𝒇𝒓𝒖𝒎𝒐𝒂𝒔𝒂̆ 𝒔𝒄𝒓𝒊𝒔𝒐𝒂𝒓𝒆 𝒅𝒆 𝒅𝒓𝒂𝒈𝒐𝒔𝒕𝒆.
Termenul limită de expediere a scrisorii este 21 𝒇𝒆𝒃𝒓𝒖𝒂𝒓𝒊𝒆 2022.
Criterii de evaluare: originalitate, creativitate, caligrafie, ortografie.
După evaluare, câştigătorii concursului vor fi anunţaţi personal, lista fiind afişată pe site / pagina de facebook a bibliotecii. Premierea celor mai frumoase scrisori de dragoste va avea loc în data de 24 februarie 2021, la sediul bibliotecii. Premiile vor consta în diplome și cărţi. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0335 401 164, interior 16 – Sala de împrumut la domiciliu pentru adulţi sau e-mail: bjvaslui@yahoo.com.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*