Home » National » Un bloc din Galați în care nu mai exista nici un consumator branşat la reţeaua centralizată a primit o factură la gaz de 11.000 de lei

Un bloc din Galați în care nu mai exista nici un consumator branşat la reţeaua centralizată a primit o factură la gaz de 11.000 de lei

Situație cu totul absurdă la Galați. O asociaţie de proprietari din Galaţi a primit o factură de gaz de 11.000 de lei pentru un bloc în care nu mai exista nici un consumator branşat la reţeaua centralizată, arată ziarul „Viața Liberă”.

Asociaţia de proprietari nr. 122 din Galaţi a primit, în 31 ianuarie, o factură la gaze în valoare de 1.160 de lei pentru un bloc în care nu mai era niciun consumator branşat la sistemul comun de alimentare cu gaze, toţi locatarii având branşamente individuale.

Ultimul client se debranşase pe 19 ianuarie de la sistemul centralizat, iar asociația a notificat compania Distrigaz Sud Reţele să ridice contorul comun.

„Am citit indexul în ziua respectivă şi am făcut adresă către cei de la gaze să vină să ia contorul. După 10 zile, am primit factura asta, care evident este mare şi nu corespunde cu consumul”, a declarat preşedintele Asociaţiei.

ENGIE România a transmis că va ridica contorul de gaz în 7 ianuarie, iar factura a fost stornată.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*