Home » Culture » Dragostea plutește în aer! Biblioteca Județeană Vaslui va premia cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

Dragostea plutește în aer! Biblioteca Județeană Vaslui va premia cea mai frumoasă scrisoare de dragoste

Biblioteca Judeţeană „Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui organizează concursul „Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste”, ediţia a II-a, prilejuit de Dragobete (Sărbătoarea dragostei la români). Concursul are ca scop dezvoltarea creativităţii şi încurajarea exprimării sentimentelor. Concursul se adresează tuturor persoanelor din municipiul Vaslui cu vârsta peste 14 ani. Participanţii pot trimite prin poştă sau la sediul instituției o singură scrisoare, scrisă de mână, la adresa: Biblioteca Judeţeană Vaslui, strada Hagi Chiriac, nr. 2, cod.730129, județul Vaslui, Sala de împrumut la domiciliu pentru adulţi, cu menţiunea ,,Pentru concurs”.

„Am constatat că oamenii din ce în ce mai mult renunță la a trimite o vedere, o scrisoare, o felicitare sau și mai greu la a scrie o scrisoare cuiva drag. Împreună cu colegii am spus că nu ar fi lipsit de importanță reînnodăm o tradiție frumoasă, aceea a comunicării în scris între oameni. Cea mai frumoasă scrisoare de dragoste  nu înseamnă că noi vom aprecia doar conținutul, vom aprecia și caligrafia și din punct de vedere gramatical. Cred că și ediția din acest an se va bucura de un real succes, pentru că scrisoarea de dragostea nu și-a încheiat existența. Că este o scrisoare de dragoste pentru frumosul din natură, că este o scrisoare pentru nobilul din artă sau o scrisoare de apreciere a unei cărți nu are importanță, pentru că este o scrisoare de dragoste cu implicare afectivă”, a spus Gelu Bichineț, directorul Bibliotecii Județeane ”Nicolae Milescu Spătarul” Vaslui.

Termenul limită de expediere a scrisorii este 21 februarie 2022. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0335-401 164, interior 16 – Sala de împrumut la domiciliu pentru adulţi sau e-mail: bjvaslui@yahoo.com.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*