Home » Local » Cum să alegeți boxele potrivite pentru camera dvs.

Cum să alegeți boxele potrivite pentru camera dvs.

ți putea să pășiți în primul magazin de electrocasnice și să cumpărați un set de boxe de calculator. Unii dintre voi vor putea face exact acest lucru, iar boxele se vor încadra direct în sistemul vostru fără probleme. Dar întotdeauna merită să faceți multe cercetări înainte de a cumpăra și să luați în considerare anumite lucruri în timp ce audiați boxele.

Chiar și atunci când v-ați hotărât asupra următoarei perechi de boxe de calculator, există încă multe lucruri la care să vă gândiți atunci când vine vorba de configurarea corectă a acestora.

Vom aborda toate aceste aspecte și multe altele mai jos, pe măsură ce vă vom însoți în călătoria de alegere a perechii potrivite de boxe de calculator.

Decideți-vă asupra unui buget

Cea mai importantă decizie la începutul călătoriei de achiziționare a unor boxe de calculator de vânzare se referă, desigur, la cât de mult sunteți dispus să cheltuiți. Există câteva puncte evidente și, sperăm, câteva nu atât de evidente care trebuie făcute aici.

De exemplu, vă veți restrânge enorm de mult căutarea dacă vă stabiliți bugetul înainte de a vedea ce există, și nu invers. De asemenea, ar trebui să vă gândiți unde trebuie să se întindă cel mai mult acel buget.

Dacă achiziționați un întreg sistem, nu are rost să cheltuiți 90% din bani pe boxe de calculator, doar pentru ca acestea să arunce o lumină neiertătoare asupra tuturor defectelor de mai sus în lanț.

De asemenea, dacă dețineți în prezent un sistem pe care l-ați cumpărat pe aproape nimic de la un târg de vechituri, s-ar putea ca banii extra care vă ard în buzunar să nu fie cheltuiți cel mai bine doar pe o pereche de boxe de calculator uimitoare.

Aveți grijă, totuși. În timp ce frugalitatea și prudența sunt foarte bune, trebuie să aveți în vedere și un anumit grad de siguranță pentru viitor.

Dacă, de exemplu, plănuiți să modernizați alte componente din sistemul dvs., s-ar putea să aveți motive să vă reconsiderați bugetul pentru a vă permite să achiziționați boxe de calculator cu o întindere sonoră care să dezvăluie aceste îmbunătățiri viitoare.

Măsurați-vă camera

Următoarea sarcină crucială este să vă măsurați camera de ascultare. Este posibil ca spațiul de care dispuneți să vă impună sau să vă limiteze la un anumit tip de boxe de calculator, iar acest lucru ar trebui să vă restrângă căutarea în ceea ce privește poziționarea.

Cele mai multe boxe necesită un anumit grad de spațiu liber pentru a funcționa la cel mai bun nivel, așa că, dacă le puteți încadra doar aproape de perete, va trebui să luați în considerare acest lucru în timpul căutării dumneavoastră.

Acest lucru nu trebuie neapărat să aibă un impact asupra calității produsului pe care ajungeți să îl luați acasă – există o mulțime de boxe extraordinare din punct de vedere sonor care nu se vor supăra dacă stau cu spatele aproape de perete.

Amintiți-vă doar că aveți de-a face cu unde sonore care vor fi afectate de tot ceea ce întâlnesc la orice distanță. Dacă un producător sugerează că aveți nevoie de doi metri între boxele sale și un perete, cel mai bine este să nu vă forțați norocul.

Boxe de podea sau cu suport?

În continuare, gândiți-vă la ce tip de boxe vi se va potrivi cel mai bine.

Veți avea în vedere fie boxe de podea, fie boxe de calculator, denumite uneori boxe de raft – nume care descriu în general statura lor – sau, eventual, o combinație de subwoofer/satelit, împingând frecvențele joase prin intermediul unui subwoofer în coaliție cu o pereche de boxe principale mai ușor de acomodat.

Ca regulă generală, boxele mai mari tind să fie capabile să livreze volume mai mari, o dinamică mai bună și mai mulți bas, deși nu ar trebui să presupuneți că acest lucru este valabil pentru fiecare produs – totul este relativ.

Mai mult decât atât, gândiți-vă la volumul la care veți asculta efectiv muzica. Oare boxele de podea extrem de puternice vor fi irosite pe camera dumneavoastră?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*