Home » National » O dronă care transporta țigări de contrabandă a căzut în curtea unei sucevence

O dronă care transporta țigări de contrabandă a căzut în curtea unei sucevence

Situație cu totul inedită în județul Suceava. O femeie  s-a trezit cu o dronă și un bagaj suspect în propria curte. Suceveanca nu a stat pe gânduri și a pus mâna pe telefon, pentru a anunța totul la 112.

Coletul picat din cer în ograda femeii care locuiește în comuna Straja, din județul Suceava, la un kilometru de granița cu Ucraina, era burdușit cu țigări, din câte au anunțat, în cursul zilei precedente, reprezentanții Sindicatului Europol, care au făcut public acest caz.

Femeia a sunat la 112 să anunțe ce a găsit în curte

Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de joi, când femeia a observat în curte o dronă și un obiect ce s-a dovedit a fi geamantan. „Speriată, femeia a sunat la 112, anunțând prezența acestor obiecte în gospodăria sa”, transmit cei de la Sindicatul Europol, într-o postare pe Facebook. Trollerul era plin cu țigări, din câte menționează aceeași sursă.

S-a mai aflat că oamenii legii din cadrul Poliției Vicovu de Sus au preluat acest caz, urmând să se facă o anchetă. Rămâne de văzut ce vor stabili polițiștii în toată această poveste care a sădit spaimă în rândul femeii, care s-a trezit cu pachetul neașteptat venit pe calea aerului. „Contrabanda este un stil de viață pentru unii, iar pentru alții o afacere la frontiera de nord a României.

Numai anul trecut colegii noștri polițiști de frontieră au reţinut în vederea confiscării aproximativ 4 milioane pachete cu ţigări, în valoare de aproximativ 50 milioane lei”, mai transmit reprezentanții sindicatului amintit.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*