Home » Administratie » Restanți la concedii! Șefii CJ Vaslui au de luat 64 de zile de concediu de odihnă din anul trecut

Restanți la concedii! Șefii CJ Vaslui au de luat 64 de zile de concediu de odihnă din anul trecut

Consilierii județeni vor dezbate un proiect de hotărâre privind efectuarea concediului de odihnă restant, aferent anului 2021, de către persoanele cu funcții de demnitate publică din conducerea Consiliului Județean (CJ) Vaslui, în cursul anului 2022. Conform documentului, șefii CJ-ului mai au de luat următoarele zile de concediu: președintele CJ Vaslui Dumitru Buzatu – 25 zile lucrătoare concediu de odihnă restant din anul 2021;  vicepreședintele CJ Vaslui, Marian Dan – Mihai – 16 zile lucrătoare concediu de odihnă restant din anul 2021; vicepreședintele CJ Vaslui, Trifan Ciprian – Ionuț – 23 zile lucrătoare concediu de odihnă restant din anul 2021.

„Efectuarea în totalitate a concediilor de odihnă în anul 2021 de către persoanele care dețin funcții de demnitate publică nu a fost posibilă din cauza problemelor multiple ivite în desfășurarea activității consiliului județean”, se arată în referatul la proiectul de hotărâre.

Potrivit legislației în vigoare, în cazuri excepționale, cu aprobarea consiliului județean, persoanele care dețin funcții de demnitate publică pot efectua concediul de odihnă anual și în anul următor.

După adoptare, hotărârea va fi comunicată prin intermediul secretarului general al județului, în termenul prevăzut de lege, Instituției Prefectului-Județul Vaslui în vederea exercitării controlului de legalitate, persoanelor interesate, Serviciului Managementul Resurselor Umane în vederea aducerii la îndeplinire. Totodată, hotărârea se va aduce la cunoștință publică prin postare pe pagina de internet a Consiliului Județean Vaslui http://www.cjvs.eu și în Monitorul Oficial Local.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: