Home » National » Din 21 februarie începe distribuția a 11.954 de tichete de masă pentru persoanele împotriva COVID-19 la Piatra-Neamț

Din 21 februarie începe distribuția a 11.954 de tichete de masă pentru persoanele împotriva COVID-19 la Piatra-Neamț

Persoanele care s-au vaccinat cu schema completă împotriva virusului COVID-19 după 3 septembrie 2021 și care nu au primit voucherele de vaccinare, vor putea intra în posesia acestora de luni, 21 februarie. Tichetele de masă, în valoare de 100 de lei, se pot ridica personal, în baza actului de identitate și a adeverinței de vaccinare.
Pentru sesiunea aceasta, Direcția de Sănătate Publică Neamț a primit 11.954 de tichete de masă pentru cetățenii care s-au vaccinat la unul dintre cele patru centre din Piatra-Neamț:
– Centrul de vaccinare: Piața Centrală „Sf. Gheorghe”, din str. Baltagului;
– Centrul de vaccinare: Campusul Liceului Economic „Alexandru Ioan Cuza” (fost Economic) din str. Alexandru Lăpușneanu, nr. 16;
– Centrul de vaccinare amenajat provizoriu pe Platoul Curții Domnești în perioada sărbătorilor de iarnă;
– Centrul de vaccinare de tip „drive-thru” amenajat în parcarea 𝐒𝐡𝐨𝐩𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐢𝐭𝐲, b-dul Decebal, nr.79.
Direcția de Asistență Socială a municipiului Piatra-Neamț, împreună cu personalul din cadrul centrelor vor asigura distribuția tichetelor atât la centrul de vaccinare din incinta Pieței Centrale „Sf. Gheorghe”, cât și la centrul amenajat în Campusul Liceului Economic „Alexandru Ioan Cuza”.
ATENȚIE!  Persoanele care s-au vaccinat la centrul „drive thru” din parcarea 𝐒𝐡𝐨𝐩𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐂𝐢𝐭𝐲 vor putea ridica tichetele de la centrul de vaccinare de la Piața Centrală „Sf. Gheorghe”.
Pentru informații suplimentare privind distribuirea tichetelor puteți apela următoarele numere de telefon:
– Centrul de vaccinare Piața Centrală „Sf. Gheorghe”: ☎️0786.711.694☎️
– Centrul de vaccinare Campus Liceul Economic „Alexandru Ioan Cuza”: ☎️0777.910.137☎️

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*