Home » Local » Doi ani de închisoare pentru conducerea mașinii fără permis și sub influența alcoolului

Doi ani de închisoare pentru conducerea mașinii fără permis și sub influența alcoolului

În cadrul activităţilor operative desfăşurate în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

În data de 21 februarie 2022, polițiștii Serviciului Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au căutat și depistat în comuna Miclești, județul Vaslui, un bărbat în vârstă de 26 de ani, din localitatea Chircești, comuna Miclești.

Pe numele acestuia, în data de 21 februarie 2022, Judecătoria Vaslui a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pe o perioadă de 2 ani, pentru săvârșirea a două infracțiuni de ”conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe” și două infracțiuni de ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Infracțiunile pentru care bărbatul a fost condamnat au fost săvârșite în aceeași zi, 25 aprilie 2019, bărbatul fiind depistat de către echipaje de poliție ale Secției 2 Poliție Rurală Vaslui conducând un autoturism, înmatriculat în județul Vaslui, la ora 15.00, pe un drum public din localitatea Chircești și apoi, pe drumul național DN 24, în zona Movila lui Burcel, la ora 21.40. Persoana sus-menționată a fost condusă la Penitenciarul Vaslui, în vederea executării pedepsei dispuse de către instanța judecătorească.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*