Home » National » Universitatea Transilvania din Braşov organizează cursuri gratuite de pregătire pentru bacalaureat

Universitatea Transilvania din Braşov organizează cursuri gratuite de pregătire pentru bacalaureat

 Universitatea Transilvania din Braşov vine în ajutorul liceenilor din ultimul an prin cursuri gratuite de pregătire pentru bacalaureat la trei materii – limba şi literatura română, matematică şi informatică.

Conform unui comunicat, la aceste cursuri pot participa atât elevii din clasele a XI-a şi a XII-a, cât şi orice altă persoană care doreşte să susţină examenul de bacalaureat în acest an.

„În acest an, activităţile de pregătire se vor desfăşura hibrid: cu prezenţă fizică la cursurile de limba şi literatura română şi online la matematică şi informatică. (…) Participarea la toate aceste activităţi de pregătire este gratuită. Cursanţii îşi pot alege modulele la care participă în funcţie de propriile opţiuni”, a precizat sursa citată.

Despre sesiuni: unde se găsesc detalii și programul complet

Atât informaţiile privind platforma şi conectarea pentru cursurile desfăşurate online, dar şi programul complet al activităţilor, sunt afişate pe site-ul admitere.unitbv.ro, la secţiunea “pregătire bacalaureat”.

  • Pentru limba şi literatura română cursurile se vor desfăşura în format fizic în corpul T al Universităţii Transilvania din Braşov, Aula Nicolae Titulescu, B-dul Eroilor nr. 25, începând cu data de 25 martie.
  • Pentru matematică şi informatică, sesiunile de pregătire se vor desfăşura în format online şi vor fi disponibile pe platforma edu.unitbv.ro, conform programării, începând cu data de 2 martie – matematică şi 3 martie – informatică.

sursă: edupedu.ro

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*