Home » National » 1.400 de elevi s-au înscris la prima ediţie de simulare a concursului de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași

1.400 de elevi s-au înscris la prima ediţie de simulare a concursului de admitere la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași

Aceasta va avea loc pe data de 6 martie şi este prima sesiune din acest an, din două care sunt în total, până la examinarea din luna iulie.

„Simularea concursului de admitere este un proiect educaţional destinat elevilor din clasa a XII-a sau oricărei persoane care doreşte să se înscrie la UMF Iaşi. Proiectul are ca activitate principală simularea procesului de examinare în cadrul concursului de admitere, precum şi evaluarea personală a fiecărui candidat”, au precizat reprezentanţii UMF Iaşi.

În ziua concursului, candidatul trebuie să aibă asupra lui cartea de identitate, dovada plăţii taxei de participare şi declaraţia pe propria răspundere cu privire la statusul epidemiologic. Taxa de participare a fost de 60 de lei şi a putut fi achitată online sau prin transfer bancar.

 

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*