Home » Local » Ce trebuie să știți despre acești adidași, înainte de a-i cumpăra

Ce trebuie să știți despre acești adidași, înainte de a-i cumpăra

Dacă stați mult în picioare, probabil că sunteți familiarizat cu Skechers. Ne plac adidașii lor pentru că sunt atât de confortabili, eleganți și amuzanți. Factorul de confort este atât de ridicat încât au fost descriși ca fiind „ca și cum ați purta papuci”, cu o potrivire „perfectă” și un confort „superb”. Cu atâta dragoste pentru acest brand, ne-am gândit că ați dori să aflați mai multe despre ei. Așadar, iată ghidul nostru despre pantofii Skechers.

Ce sunt pantofii Skechers?

Skechers este un brand de încălțăminte cu sediul în Manhattan Beach, California. Acum cel mai bine cunoscut pentru încălțămintea sa atletică și casual, confortabilă și elegantă, la concepția sa, brandul a creat cizme utilitare și pantofi de skate.

Skechers a fost fondat în 1992 și a crescut rapid în popularitate prin susținerea celebrităților și publicitate. Aceasta creează atât încălțăminte de lifestyle, cât și de performanță, inclusiv gama Skechers Memory Foam.

Deci, acum că știți ce sunt, sunt Skechers buni pentru picioarele dvs.? Să luăm în considerare mai întâi beneficiile. În general, produsele Skechers sunt confortabile și cu abilități de susținere. Tălpile din spumă cu memorie oferă amortizare pentru picior. De asemenea, sunt respirabile și flexibile. Singurul avertisment? Pantofii Skechers nu sunt special concepuți pentru problemele picioarelor. Prin urmare, dacă suferiți de o problemă specifică a piciorului, cel mai bine este să obțineți un sfat adecvat înainte de a alege pantofii potriviți pentru dumneavoastră.

Din ce sunt fabricați pantofii Skechers?

Pantofii Skechers sunt cunoscuți pentru tehnologia lor de spumă cu memorie. Dezvoltată inițial de NASA, spuma cu memorie este un material sensibil la presiune și temperatură. Acest lucru îi permite să se muleze pe formă, oferind un confort sporit. Skechers a introdus un strat de spumă cu memorie în talpa pantofilor săi, care a oferit o amortizare suplimentară, făcându-i să fie excepțional de confortabili.

Deci, acum știți din ce sunt fabricați pantofii Skechers, dar unde sunt fabricați? De fapt, aceștia sunt fabricați într-o varietate de fabrici, în principal în China și Vietnam. Skechers au relații de lungă durată cu aceste fabrici, ceea ce asigură continuitate și fiabilitate. Echipa de producție Skechers supraveghează procesul de producție și efectuează, de asemenea, controlul calității pentru a menține standardele înalte ale produsului lor.

Istoria pantofilor Skechers

Înființată în 1992, Skechers a fost inițial destinată să distribuie pantofii Dr. Martens. Fondatorul, Robert Greenberg, care se afla și în spatele brandului LA Gear, a schimbat curând direcția și a început să proiecteze și să fabrice propriul brand de produse. Oferta inițială a fost o gamă de cizme utilitare și pantofi de skate.

Compania a început să vândă la nivel global în 1997. După o serie de reclame susținute de celebrități, Skechers a devenit una dintre mărcile de încălțăminte cu cea mai rapidă creștere din SUA și se pare că este a treia cea mai mare companie de încălțăminte sportivă din SUA.

Cum se potrivesc pantofii Skechers?

Când vine vorba de găsirea perechii dvs. perfecte de Skechers, vestea bună este că puteți alege dintr-o varietate de opțiuni de montare diferite. Încălțămintea clasică Skechers vine într-o lățime medie, care este o lățime B pentru femei și o lățime D pentru bărbați. Aceasta este făcută pentru a se potrivi piciorului obișnuit. O lățime „B” sau „D” devine ușor mai lată pe măsură ce piciorul devine mai lung, ceea ce tinde să se potrivească cu mărimea tipică a piciorului. Cu toate acestea, Skechers înțelege că fiecare picior este diferit, așa că oferă și diferite opțiuni de potrivire.

Skechers relaxed fit oferă aceeași lățime în călcâi ca și încălțămintea lor clasică, dar au spațiu suplimentar în jurul degetelor, ceea ce este echivalentul unei lățimi „E” pentru bărbați și o lățime „C” pentru femei.

Dacă acest lucru nu este suficient, puteți opta pentru o potrivire largă, care oferă o potrivire mai lejeră în jurul întregului picior. Pentru bărbați, există, de asemenea, o opțiune de potrivire foarte largă, care oferă un spațiu maxim pentru un plus de confort.

Dacă vă întrebați ce mărime Skechers să cumpărați, cel mai bine este să optați pentru mărimea dvs. obișnuită. Cu toate acestea, datorită croielii lor confortabile, unele persoane consideră că sunt puțin mai încăpători decât v-ați aștepta. Cea mai bună soluție este să încercați pantofii Skechers pe care i-ați ales și să decideți ce vi se potrivește.

Dacă aveți o pereche de Skechers care sunt puțin prea strâmți, s-ar putea să vă întrebați dacă îi puteți întinde. Purtați-i cu o pereche de șosete groase prin casă și acest lucru ar trebui să facă treaba, ajutându-i treptat să se relaxeze.

Curățarea pantofilor Skechers

Odată ce v-ați îndrăgostit de perechea dvs. preferată de pantofi Skechers, veți dori să îi purtați iar și iar! Cel mai bun mod de a le prelungi viața este să aveți grijă de ei și să îi păstrați curați. Iată cum!

Pentru a vă păstra pantofii Skechers în condiții optime, cel mai bine este să curățați partea superioară cu un gel de curățare sau un detergent ușor și o cârpă moale. Acest lucru ar trebui să îndepărteze orice pete de suprafață. Scufundarea completă a pantofilor în apă sau trecerea lor printr-un ciclu în mașina de spălat poate afecta materialul și cusăturile, așa că este mai bine să păstrați acest lucru ca ultimă soluție.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*