Home » Administratie » Municipiul Vaslui va avea o bază sportivă modernă. Lucrările încep din această săptămână

Municipiul Vaslui va avea o bază sportivă modernă. Lucrările încep din această săptămână

Proiectul Primăriei municipiului Vaslui „Construire bază sportivă Tip 1” pe str. Hușului este la etapa de predare a amplasamentului către proiectant, SC Agatul Instal SRL și constructor – SC Hentza Bussines SRL. Ordinul de începere a lucrărilor va fi dat la 1 martie 2022, iar termenul de finalizare a obiectivului de investiții este de 6 luni, ceea ce înseamnă că în luna noiembrie va putea fi recepționată noua bază sportivă a orașului nostru.

„Operativitatea cu care municipalitatea a solicitat CNI includerea acestui proiect pe lista de investiții, modul profesionist de prezentare a necesității și oportunității unui astfel de obiectiv, alături de identificarea unei zone adecvate pentru realizarea bazei sportive sunt doar câteva dintre elementele care au cântărit în favoarea Primăriei Vaslui și iată că proiectele încep să se contureze”, a spus Geanina Tofan, purtător de cuvânt al Primăriei Vaslui.

Pe suprafața totală de teren (14.318 mp) se vor construi două terenuri de fotbal cu gazon artificial, în suprafață de 4.148 mp fiecare, un teren de sport multifuncțional de 800 mp cu suprafață de tartan, tribune cu 500 de locuri pe scaune și 20 de locuri special amenajate pentru persoane cu dizabilități. Terenurile vor avea și instalație de nocturnă cu 6 stâlpi, vestiare cu duș (suprafață totală de 520 mp), 54 de locuri de parcare autoturisme și 2 locuri de parcare autocare.

Valoarea investiției este de 4.700.000 lei fără TVA, sumă provenită integral de la Compania Națională de Investiții, urmând ca municipalitatea să asigure costurile cu racordarea la utilitățile necesare a acestui nou obiectiv de investiții.

(Dănuț CIOBANU)

 

 

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: