Home » Business » Oamenii de afaceri vor să discute cu șefii județului Vaslui despre problemele cu care se confruntă

Oamenii de afaceri vor să discute cu șefii județului Vaslui despre problemele cu care se confruntă

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Vaslui intenționează să organizeze la sfârșitul lunii martie, o întâlnire de lucru între oamenii de afaceri și reprezentanții administrației publice locale. Este vorba despre Prefectura Vaslui, Consiliul Județean Vaslui, parlamentarii  județului Vaslui.

„Nu trebuie să existe certuri, ci discuții doar pe problematica care frământă oamenii de afaceri. Să vedem ce soluții găsim, iar pentru acele probleme la care nu găsim soluții să le înaintăm către Camera de Conmerț a României, Parlament, Guvernul României, Președinție. Așa cred eu că e nevoie. Și în Vaslui trăiesc oameni. Nu-i nicio diferență între Vaslui și Iași, între Vaslui – Iași și Timișoara sau Cluj sau oricare oraș și regiune din țara naostră”, a spus Ionel Constantin, președintele CCIA Vaslui.

Anul trecut, în județul Vaslui au ieșit de pe piață peste 900 de firme, în timp ce un număr mult mai mic de societăți au fost înregistrate la Registrul Comerțului.

„Oamenii de afaceri au temeri pentru că nu știu cum va evolua piața din punct de vedere financiar. Guvernul Ciucă vine mai așezat și aplicat și sperăm că până la deschiderea lucrărilor în construcții (martie-aprilie), să cunoaștem o serie de facilități pentru agenții economici din toate domeniile de activitate”, a adăugat Ionel Constantin.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: