Home » Local » Exatlonul tinerilor la Vaslui

Exatlonul tinerilor la Vaslui

La Vaslui, de Ziua Tineretului, a fost un adevărat festin sportiv, elevi din școlile și liceele vasluiene fiind angrenați în diferite competiții la cros, șah în aer liber, volei, automodele, streetball, tenis de masă și karate tradițional.
Însă, cel mai așteptat moment a fost concursul Exatlonul tinerilor, unde elevi de la liceele din Vaslui și-au etalat calitățile de îndemânare.
Profesoara Luminița Vîrlan și invitații speciali, Veronica Mihai, Maria Hanga, Ciprian Silasi și Marius Crăciun, foști concurenți la Survivor România, au pregătit un traseu care a însemnat mult efort fizic din partea concurenților, unde unele obstacole erau formate din baloți de paie, dând un aer de autenticitate competiției, care s-a bucurat de un real succes.
Concurenții au fost răsplătiți pentru efortul făcut, iar participanții s-au bucurat de mișcare, fiind încântați de idee si doresc ca asemenea evenimente să fie organizate și pe viitor.
De remarcat este numărul mare de elevi prezenți, seriozitatea și spiritul de fair-play, concursul stârnind multe zâmbete, grație evoluțiilor participanților pe traseu.
Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Vaslui, Primăria municipiului Vaslui și Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: