Home » Local » Un nou investitor puternic va aduce beneficii la nivel local!

Un nou investitor puternic va aduce beneficii la nivel local!

Primarul municipiului Bârlad, av. Dumitru Boroș, informează că, astăzi, 01.05.2022, cel mai mare centru comercial din localitate, Retail Park Bârlad, a ajuns la ultima investiție, respectiv cea a retailer-ului Dedeman.
Noua investiție privată, care va genera peste 150 de locuri de muncă, este executată în proporție de peste 5%. Obiectivul este important pentru comunitatea locală dacă luăm în calcul că va deveni un important plătitor de taxe și impozite locale.
„Nu trebuie să uităm că per ansamblu, întreg Centrul Comercial, cu toate entitățile componente, este cea mai mare investiție a mediului privat din Bârlad, probabil din ultimele decenii. Aceasta va polariza toată zona municipiului Bârlad și astfel va veni în întâmpinarea nevoilor a peste 200.000 de oameni din toată partea de sud a județului. Nu putem decât să ne bucurăm că un nou investitor puternic va aduce beneficii la nivel local!”, a declarat primarul Dumitru Boroș.
După cum se știe, acest modern Centru Comercial a luat naștere în zona de nord a municipiului, pe locul unor foste hale ale SC Rulmenți SA, suprafața totală fiind de peste nouă hectare. În componența sa intră un Retail Park și hypermarket-ul Carrefour (deschise deja publicului), la care se vor adăuga alte două hypermarket-uri: Kaufland și Dedeman.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*