Home » National » O mamă din Timișoara s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii în brațe

O mamă din Timișoara s-a aruncat de la etaj cu cei doi copii în brațe

Sfârșit tragic pentru doi copilași din Iași, după ce mama lor a decis să se arunce de la etajul zece cu cei doi minori în brațe.  Femeia în vârstă de peste 30 de ani şi unul dintre copii, în vârstă de aproximativ 3 ani, au decedat la scurt timp după ce s-au lovit de asfalt.

„În urma apelului primit pe S.N.U.A.U. 112 din data de 03.05.2022, ora 09:46, am fost solicitați să intervenim pentru acordarea primului ajutor la 3 victime inconștiente.
La locul evenimentului s-au deplasat forțe si mijloace din cadrul Detașamentelor 1 și 2 de Pompieri Timișoara, cu 4 echipaje SMURD.
La sosirea echipajelor de intervenție, au fost găsite 3 victime căzute de la înălțime (bloc 10 etaje, nu se cunoaște nivelul de la care au căzut), 1 adult de sex feminin cu vârsta de 33 ani și 1 copil (băiat, aproximativ 3 ani) care prezintă leziuni incompatibile cu viața și 1 copil (fată, aproximativ 6 ani) care prezintă semne vitale, căruia i se acordă primul ajutor medical” transmit reprezentantii ISU Timis.

Cel de-al doilea copil, în vârstă de aproximativ 5 ani, a fost preluat de un echipaj SMURD şi s-a încercat resuscitarea acestuia, dar eforturilor medicilor au fost în zadar, fiind declarat și decesul acestuia.

 

sursă: stireadeiasi.ro

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*