Home » National » Acțiune a polițiștilor pentru combaterea traficului de droguri de risc și mare risc

Acțiune a polițiștilor pentru combaterea traficului de droguri de risc și mare risc

În seara de 2 mai 2022, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, au organizat o acțiune pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc, fiind identificată o persoană care s-ar fi ocupat cu distribuirea drogurilor de risc și mare risc, la un festival din localitatea Mamaia.

Ulterior depistării, au fost efectuate 4 percheziții domiciliare, în localitatea Mamaia și în municipiul Bârlad, în urma cărora au fost ridicate 77 de pastile ecstasy, 7 grame de cocaină, 8 grame de ketamină, 3.200 de lei, 415 euro și 2 telefoane mobile.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 3 mai a.c., procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași au dispus reținerea persoanei bănuite de comiterea faptelor, urmând a fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive, pentru 30 de zile.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor S.C.C.O. Vaslui și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vaslui.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*