Home » National » Simularea concursului de admitere, în cifre: 1700 de candidați, 200 de studenți voluntari, 65 de amfiteatre

Simularea concursului de admitere, în cifre: 1700 de candidați, 200 de studenți voluntari, 65 de amfiteatre

O nouă sesiune a Simulării Concursului de Admitere la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc duminică, 8 mai 2022. Simularea concursului de admitere este un proiect educațional organizat de către Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași împreună cu Societatea Studenților Mediciniști Iași, Societatea Studenților Stomatologi Iași, Societatea Studenților Farmaciști Iași și Asociația Studenților Bioingineri Iași.

La această sesiune s-au înscris 1700 de candidați, mai mulți față de prima sesiune desfășurată în martie, la care au participat 1482. Aproximativ 200 de studenți voluntari vor avea grijă de buna desfășurare a concursului care are loc în format fizic.

„Suntem extrem de încântați că, după doi ani, avem posibilitatea de a organiza din nou Simularea Concursului de Admitere la UMF Iași în format fizic. Știm cât de important este acest examen pentru viitorii noștri colegi și ne bucurăm că putem veni în ajutorul lor, pentru a-și evalua cunoștințele deprinse până în acest moment și a face față mai ușor stresului din ziua concursului, știind la ce să se aștepte și cum decurge acesta”, a declarat Mădălina Florea, președintele Societății Studenților Mediciniști Iași.

În ziua programată pentru simulare, librăria Universității de Medicină și Farmacie va fi deschisă în intervalul 8:00-14:00, astfel încât candidații să își poată procura culegerile de teste pentru Concursul de Admitere la UMF Iași 2022.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: