Home » Local » Un bărbat din Republica Moldova, prins la vama Albița! Conducea un microbuz, fără să deţină permis de conducere valabil

Un bărbat din Republica Moldova, prins la vama Albița! Conducea un microbuz, fără să deţină permis de conducere valabil

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie Republica Moldova care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule, deşi permisul de conducere valabil deţinut nu îi dădea dreptul.

În data de 03 mai a.c., în jurul orei 07.20, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa-I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieși din ţară, un bărbat cu cetățenie R. Moldova, în vârstă de 33 de ani, conducând un ansamblu rutier format dintr-un microbuz și o remorcă.

La controlul de frontieră, în urma verificărilor specifice, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţine  premis de conducere valabil pentru categoria „E”, necesară pentru a putea conduce ansamblul rutier în cauză.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: