Home » Local » 4 sfaturi pentru a purta jachete pentru bărbați

4 sfaturi pentru a purta jachete pentru bărbați

Stylingul unei jachete implică mult mai mult decât pur și simplu să o aruncați peste o cămașă și să ieșiți pe ușă în grabă. Sigur, asta este o soluție în acele dimineți dramatic de frenetice, în care cauți cheile cu o mână și cafeaua cu cealaltă. Dar, atunci când aveți timp, câteva ajustări ale tehnicilor de styling ale unor jachete pentru bărbați pot face o diferență uriașă în aspectul pe care îl transmiteți pe tot parcursul sezonului.

În realitate, opțiunile sunt aproape infinite – da, chiar dacă de obicei nu vă gândiți prea mult la tipul de jachete pentru bărbați pe care o purtați sau la modul în care o purtați.

Încercați un pic de denim

Anii ’80 ar fi fost mândri. Gândiți-vă la acest lucru ca la versiunea modificată a unui look care este de obicei cel mai bine rezervat pentru Marty McFly. Dacă dețineți suficiente perechi de blugi bărbătești pentru a echipa o țară mică, atunci nu aveți niciun motiv să nu faceți acest lucru.

În primul rând, un rând de aplauze pentru funcționalitatea și rezistența jachetei de blugi de durată: există de secole și este un exemplu strălucit de îmbrăcăminte rezistentă și infailibilă, care are o atracție aproape universală. Cheia este să evitați să o purtați cu blugi asortați, deoarece acest lucru poate arăta prea mult ca un costum la întâmplare și mai puțin ca o ținută fără efort, dar elegantă.

În schimb, asortați jacheta clasică cu ceva mai adaptat, cum ar fi o pereche de pantaloni de catifea sau chinos. Culorile precum cafeniu, maro și gri sunt cele mai bune, deoarece acestea creează un oarecare echilibru fără a îndepărta de natura discretă a întregii ținute.

Deoarece denimul este foarte casual prin natura sa, înclinați-vă în această direcție și atunci când vă încălțați. Adidașii din piele întoarsă și cei din pânză sunt întotdeauna alegeri sigure, la fel ca și cizmele chukka și cele de motociclist.

Purtați un windbreaker

Păstrând tematica deceniilor, pare potrivit să vă adăugați în arsenalul pentru vremea rece un windbreaker inspirat de anii 1990. Omniprezentul hanorac din fâș este un vis atunci când aveți de-a face cu vremea clasică de toamnă, fie că este vorba de o furtună bruscă sau de rafale puternice de vânt care vă răcesc până la os.

Frumusețea unui windbreaker este că se încadrează în mai multe categorii: este atemporal, sportiv și elegant în același timp. Puteți să-l asortați cu pantaloni de jogging sau cu blugi și o pereche de adidași, dacă vreți să păstrați lucrurile discrete.

Dacă purtați o jachetă de tip windbreaker într-o culoare neutră, cum ar fi bronzul sau negrul, totuși, gândiți-vă în afara limitelor ținutei casual. În primul rând, căutați o siluetă care să nu fie prea largă sau aerisită, ci mai mult adaptată la formele dumneavoastră, așa cum ar putea fi o cămașă. Ar trebui să puteți să suprapuneți ceva, cum ar fi un pulover ușor. Apoi, adăugați un sacou împreună cu ceva mai rezervat, cum ar fi pantaloni croiți și o pereche de mocasini eleganți. Completați totul cu un pulover ușor într-o culoare opusă pe dedesubt pentru a adăuga un plus surprinzător ansamblului.

Încercați o jachetă bomber

Jacheta tip bombardier a fost întotdeauna întruchiparea cool-ului. Topperul iconic este, desigur, o piesă de bază militară, dar are, de asemenea, un loc venerat în cultura populară modernă. Personaje precum Tom Cruise, Brad Pitt și David Beckham au purtat acest tip de jachete pentru bărbați în diverse momente și locuri de mare importanță: platouri de filmare, covoare roșii, prezentări de modă și premiere de film, pentru a numi doar câteva.

Bomberul este aproape absurd de versatil, în mare parte pentru că este disponibil în atât de multe variante. Există modele ușoare, mai potrivite pentru zilele de primăvară cu briză, și opțiuni mai grele, umplute cu puf și cu gulere de blană. Felul în care o purtați depinde în mare măsură de destinația dvs.

Adăugați puțină lungime

Există o anumită grație implicată de paltoanele și jachetele lungi care sunt suprapuse peste pantaloni subțiri și topuri elegante. Aspectul este incontestabil de rafinat și, cu siguranță, mai bine pus la punct decât un ansamblu obișnuit.

De ce este nevoie pentru a obține acest look? Un factor cheie: încrederea. Pentru a purta jachete pentru bărbați lungi de orice fel, fie că este vorba de un palton bine croit sau de o parka mai consistentă, este nevoie de un efort suplimentar. Acest lucru se datorează în principal faptului că trebuie să stabiliți un echilibru de sus până jos pentru a evita să vă copleșiți look-ul.

Într-o zi mai răcoroasă, aruncați acea jachetă lungă peste un pulover bărbătesc din cașmir, o pereche de blugi cu croială dreaptă și cizme robuste care se asortează cu jacheta. Dacă purtați ceva mai gros, cum ar fi un palton de lână, aruncați-l pe el cu pantaloni elegant croiți, cizme lucioase, o cămașă cu nasturi și o eșarfă pentru a obține un look „downtown chic” prin excelență.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*