Home » National » Un pacient cu Covid a sărit pe geamul spitalului din Botoșani. Intrase în sevraj din cauza lipsei de alcool

Un pacient cu Covid a sărit pe geamul spitalului din Botoșani. Intrase în sevraj din cauza lipsei de alcool

Un pacient cu Covid, internat de cinci zile în spital, în cadrul Secţiei Pneumologie a Spitalului Județean Botoșani, a alertat întreaga unitate din cauza stării de sevraj etanolic în care se afla, informează Monitorul de Botoșani.

În vârstă de 67 de ani, acesta se afla internat într-unul dintre saloanele de la etajul 1 al unităţii sanitare, iar marți a început să devină foarte agitat. Acesta intrase în sevraj din cauza lipsei de alcool, motiv pentru care a încercat de mai multe ori să părăsească secția. Spre miezul nopţii, bărbatul a smuls instalaţia de oxigen care ieşea din perete, personalul fiind alertat de pacienți.

Speriate de faptul că oxigenul concentrat ieşea din instalaţie necontrolat şi umplea salonul, asistentele au deschis geamul pentru a se aerisi încăperea şi au alertat serviciul 112 şi pompierii.

„Din fericire pacientul nu a fost rănit în urma acestui incident. După ce a fost calmat, acesta a fost direcţionat către secția de Psihiatrie pentru investigaţii şi tratament de specialitate”, a precizat economista Doina Caba, managerul SJU Mavormati.

 

sursă: g4media.ro

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*