Home » Local » După perchezițiile din această dimineață, mai mulți bărbați și o femeie sunt cercetați la sediul IPJ Vaslui

După perchezițiile din această dimineață, mai mulți bărbați și o femeie sunt cercetați la sediul IPJ Vaslui

În completarea materialului de presă nr. 182, transmis de către Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vaslui în cursul zilei de astăzi, 07 mai a.c., vă informăm cu privire la faptul că,  au fost puse în executare 6 mandate de aducere, pe numele a 5 bărbați și a unei femei, cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani, din municipiul Vaslui și din comunele Roșiești, Crețești și Oltenești, județul Vaslui, persoanele fiind conduse la sediul Inspectoratului de Poliție Județan Vaslui, pentru cercetări.

De asemenea, în cursul zilei de astăzi, față de 2 bărbați, în vâstă de 36 de ani, din comuna Roșiești și în vârstă de 35 de ani, din municipiul Vaslui, județul Vaslui, a fost dispusă măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru documentarea și probarea activității infracționale a tuturor persoanelor implicate. Suportul de specialitate a fost asigurat de Biroul de Analiză a Informațiilor Vaslui.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: