Home » Local » Percheziții domiciliare la mai multe adrese din județul Vaslui! Prejudiciul cauzat este estimat la 140.000 de lei

Percheziții domiciliare la mai multe adrese din județul Vaslui! Prejudiciul cauzat este estimat la 140.000 de lei

În această dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, efectuează 6 percheziții domiciliare, la adrese din județul Vaslui.

În cauza penală, în care au fost dispuse perchezițiile, au fost reunite mai multe sesizări și se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Faptele ar fi fost comise în perioada decembrie 2021 – aprilie 2022, de către un bărbat, în vârstă de 36 de ani, din comuna Roșiești, județul Vaslui, împreună cu 5 bărbați și o femeie, cu vârste cuprinse între 19 și 60 de ani.

Prejudiciul cauzat în urma săvârșirii infracțiunilor este estimat la aproximativ 140.000 de lei.

Ancheta este în curs de desfășurare, polițiștii urmând a efectua cercetări, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

 

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: