Home » Local » „Serbarea Florilor”, tradiție și culoare la Vaslui

„Serbarea Florilor”, tradiție și culoare la Vaslui

Primăria Municipiului Vaslui organizează în weekend-ul 20-22 mai 2022, cea de-a VI a ediție a “Serbării Florilor”, eveniment devenit deja tradiție și care adună în număr mare, producători locali, dar și din toate colțurile țării.
O parte din participanți au fost prezenți și edițiile precedente la acest eveniment, lucru care arată faptul că organizarea și desfășurarea evenimentului este una de excepție an de an.
Cetățenii municipiului Vaslui, dornici de frumos, pot găsi în Centrul Civic flori și plante decorative, bulbi, semințe, arbuști sau utilaje specifice activităților horticole și să primească sfaturi de la specialiști. Vizitatorii vor avea ocazia, nu doar să admire aceste frumuseți, dar să și le cumpere și să le ducă acasă ori să le ofere celor dragi.
An de an, eveniment cu eveniment, împreună cu colegii din cadrul Primăriei municipiului Vaslui, ne dorim să realizăm acțiuni care merită promovate și care oferă municipiului nostru locul cuvenit pe harta țării, lucru confirmat si de acest mult așteptat eveniment “Serbarea Florilor”.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*