Home » Local » Bârlădenii se pot testa gratuit pentru depistarea hepatitei

Bârlădenii se pot testa gratuit pentru depistarea hepatitei

Doar în cursul zilei de vineri, bârlădenii se pot testa gratuit în vederea depistării hepatitei virale B/D și C. Cei interesați, femei și bărbați, sunt invitați începând cu ora 9.00, la Centrul de Permanență din localitate, acțiunea fiind organizată de Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” Iași împreună cu Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sfântul Spiridon” Iași.
Participă la testarea / screening-ul gratuit pentru hepatitele virale B/D și C. Direcția de Asistență Socială Bârlad informează că testarea va avea loc în data de 13.05.2022, începând cu ora 9.00 până la ora 16.00, la Centrul de Permanență Bârlad din strada Ștefan cel Mare, nr. 6.
Universitatea de Medicină și Farmacie «Grigore T. Popa» Iași împreună cu Spitalul Clinic Județean de Urgență «Sfântul Spiridon» Iași organizează la Bârlad o campanie de testare pentru hepatită. Procedura de screening este simplă, durează 10 minute, iar recoltarea se face din deget, printr-o procedură minim invazivă. Nu este necesară programare.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: