Home » Local » Cum să descărcați aplicații pe un Smart TV

Cum să descărcați aplicații pe un Smart TV

În acest ghid, vom vorbi despre cum să descărcați aplicații pe un TV Philips Smart.

Dacă aveți un televizor inteligent Philips, este posibil ca unele dintre ele să nu aibă aplicațiile de care aveți nevoie. Și s-ar putea să vă fie dificil să adăugați, să actualizați sau să găsiți aplicații acolo. Oferta de televizoare Philips Smart vine cu mai multe aplicații, dar este posibil să nu aveți aplicațiile esențiale.

De asemenea, puteți obține unele aplicații noi actualizând astfel televizorul inteligent Philips. Dar aceasta nu este o soluție. Așadar, mai jos vă prezentăm cum să adăugați aplicații pentru TV Philips Smart.

Aici vă vom arăta câteva modalități de a descărca aplicații pentru TV Philips Smart. Dar, în funcție de modelul de televizor, sistemul de operare etc., există mai multe metode. Așa că, citiți câteva metode și alegeți-o pe cea care se potrivește cel mai bine televizorului dvs. Philips.

Cum să descărcați aplicații din magazinul de aplicații Philips

Pasul 1 – Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să apăsați butonul Home (Acasă) cu ajutorul telecomenzii.

Pasul 2 – Acum accesați magazinul Philips App Store

Pasul 3 – Acum găsiți acolo aplicația pe care vreți să o descărcați

Pasul 4 – Mergeți la aplicația dorită și apăsați butonul Install și selectați OK. Aplicația va apărea pe ecran în scurt timp. Acum o puteți utiliza.

Cum să descărcați aplicațiile Philips TV din Google Play Store

Pe lângă magazinul de aplicații Philips, există și modele TV Philips care rulează Android în Magazinul Google Play. Urmați pașii de mai jos pentru a descărca aplicații din Google Play Store.

Dacă doriți să descărcați aplicația din Google Play Store, trebuie mai întâi să vă conectați la contul dvs. de Google atunci când accesați Google Play Store. Apoi urmați pașii de mai jos.

Pasul 1 – În primul rând, mergeți la pagina principală folosind telecomanda.

Pasul 2 – Acum mergeți la magazinul Google Play Store

Pasul 3 – Acum căutați aplicația pe care doriți să o adăugați și mergeți la aplicația dorită și faceți clic pe Install. După un timp, puteți descărca și vedea aplicația pe pagina de pornire.

Adăugarea aplicațiilor pe TV Philips Smart din surse externe

Pentru aceasta, aveți nevoie de telefonul mobil. Mai întâi trebuie să accesați Google Play Store de pe telefonul mobil, căutați ES File Explore și descărcați aplicația pe telefonul mobil. Descărcați și instalați Apk Dile.

Apoi, trebuie să conectați televizorul inteligent Philips și telefonul mobil la aceeași rețea wifi. După ce aceasta este confirmată, urmați pașii de mai jos.

Pasul 1 – Mai întâi de toate, rulați aplicația ES File Explore pe telefon și accesați meniul din colțul din stânga sus.

Pasul 2 – Acum derulați în jos și faceți clic pe Smart TV.

Pasul 3 – Acum se afișează televizorul dvs. inteligent Philips. Faceți clic pe el și conectați-l.

Acum puteți instala ES File Explorer pe TV Philips Smart prin ES File Explorer. Odată instalat, puteți utiliza pe televizor orice aplicație care nu este disponibilă în Magazinul Philips.

Unde se află magazinul de aplicații pe TV Philips Smart?

Există magazine de aplicații pentru TV Philips Smart care variază în funcție de diferitele sisteme de operare. Magazinul de aplicații tipic pentru televizoarele inteligente poate fi găsit pe ecranul de pornire. Acest lucru este valabil și pentru televizoarele inteligente Philips.

Cum să actualizați aplicațiile pe Android TV Philips Smart?

Dacă aveți un televizor inteligent Philips alimentat de Android, putem actualiza aplicațiile pentru a remedia diverse erori din acesta. Iată cum să actualizați aplicațiile.

Pasul 1 – Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să mergeți pe ecranul de pornire folosind telecomanda.

Pasul 2 – Acum mergeți la tabloul de bord

Pasul 3 – Mergeți la Google Play Store și selectați aplicația pe care vreți să o actualizați și mergeți la ea. Aceasta este afișată ca fiind o actualizare. Faceți clic pe ea pentru a o actualiza. De asemenea, puteți activa actualizările automate ale aplicațiilor în Google Play Store.

Resetarea televizorului Android Philips TV la setările din fabrică

Trebuie să vă resetați televizorul inteligent Philips doar dacă doriți să îl vindeți sau dacă ceva nu merge bine cu el. Dar nu trebuie să resetați televizorul des.

Pasul 1 – Primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să mergeți la ecranul de pornire folosind telecomanda.

Pasul 2 – Acum trebuie să mergeți la Settings, făcând clic pe pictogramă.

Pasul 3 – Acum veți vedea diverse setări în meniul din stânga. Mergeți la setările sale din fabrică. Puteți vedea acest lucru sub Implicit settings. Acum puteți vedea opțiunea de resetare pe televizor.

Pasul 4 – Întoarceți-vă la Settings și faceți clic pe OK. Apoi, televizorul este resetat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*