Home » Local » Un bărbat din Fruntișeni s-a răzbunat pe concubină! Polițiștii au intervenit și l-au reținut pe scandalagiu

Un bărbat din Fruntișeni s-a răzbunat pe concubină! Polițiștii au intervenit și l-au reținut pe scandalagiu

În cursul zilei de 11 mai 2022, ora 20.39, Secția 3 Poliție Rurală Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, în localitatea/comuna Fruntișeni, județul Vaslui, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de alcool, un bărbat de 38 de ani și-ar fi amenințat fosta concubină și pe copiii acesteia și ar fi incendiat unele bunuri din gospodărie.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad care au intervenit în temeiul sesizării au securizat familia (persoana vătămată de 33 de ani și cei doi copii minori, de 12, respectiv 13 ani) și au dispus față de bărbat emiterea unui ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile, interzicându-i acestuia să ia legătura cu persoana vătămată și copiii acesteia precum și interdicția de a se apropia la o distanță mai mică de 500 de metri.

Ulterior, în această dimineață, 12 mai 2022, ora 6.45, prezumtivul autor ar fi încălcat măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu, deplasându-se la locuința persoanei vătămate și ulterior, la locuința unui vecin unde persoana vătămată se refugiase.

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Bârlad efectuează cercetări, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs faptele sesizate și dispunerea masurilor legale.

În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere (prin incendiere), violare de domiciliu și încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

Persoana vătămată nu a dorit sa depună plângere pentru nicio infracțiune.

În urma administrării probatoriului, față de bărbatul de 38 de ani a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore. Acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, cu propunerea luării unei măsuri preventive.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*