Home » Liceeni » Poliția Locală Bârlad are nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Poliția Locală Bârlad are nevoie de ajutorul dumneavoastră!

Polițiștii locali din Bârlad fac apel către concitadini pentru a-i ajuta să identifice proprietarul unei biciclete. În noaptea de 12/13 mai 2022, o patrulă a Poliției Locale a observat o bicicletă la intrarea într-un spațiu comercial situat la parterul SC CROLUX SA de pe Bulevardul Republicii. Cel mai probabil, bicicleta a fost uitată de proprietar, pe care, actualmente, polițiștii locali încearcă să-l identifice.
Conform datelor furnizate de oamenii legii, bicicleta are culoarea neagră, este marca ”RichBike”, iar pe ghidonul acesteia se afla o haină bărbătească din material textil de culoare neagră. Bicicletei îi lipsește sistemul de iluminat, apărătoarea de noroi de la roata din față și frâna de mână, iar șaua este deteriorată.
Bicicleta a fost ridicată de oamenii legii și depozitată la sediul Poliției Locale Bârlad. Polițiștii locali încearcă să dea de urma proprietarului bicicletei pentru a i-o înapoia și de aceea fac un apel către localnici să le dea o mână de ajutor în a-l identifica. Toți cei care pot oferi informații despre acesta sunt rugați să se adreseze direct dispeceratului Poliției Locale Bârlad de pe strada căpitan Grigore Ignat, nr. 61 sau la numărul de telefon 0335.408707.

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura