Home » National » O cățelușă prinsă în smoală a fost salvată de pompierii argeșeni. Patrupedul a avut noroc, a fost și adoptat

O cățelușă prinsă în smoală a fost salvată de pompierii argeșeni. Patrupedul a avut noroc, a fost și adoptat

Viața unui suflet nevinovat s-ar fi putut sfârși în chinuri fără intervenția salvatorilor argeșeni. O cățelușă a rămas captivă în smoală. Nu știm cât s-a zbătut să se elibereze, dar norocul ei a fost că un om bun a auzit-o și a chemat pompierii.
Bietul animal era epuizat și părea că renunțase la lupta pentru viață. Abia mai respira și se afundase cu totul în smoală. Pe măsură ce se însera și scădea temperatura, smoala devenea și mai rigidă, însă pompierii nu au renunțat.
Unul dintre colegii noștri și-a chemat în ajutor un prieten, student la medicină veterinară, care i-a administrat cățelușei medicamente pentru a rezista.
Peste 4 ore a durat până au reușit să o elibereze, timp în care speranța că vor reuși să o salveze creștea de la o oră la alta.
Într-un final, după multă muncă, cățelușa a fost eliberată și a ajuns la un cabinet veterinar pentru îngrijiri.
Norocul i-a surâs și a doua oară: a fost adoptată imediat. Deși va mai petrece câteva zile în cabinetul veterinar pentru a o curăța, noii stăpâni de abia o așteaptă.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: