Home » Local » Comerț cu mărfuri contrafăcute! Polițiștii vasluieni au indisponibilizat articole de îmbrăcăminte/încălțăminte și produse cosmetice

Comerț cu mărfuri contrafăcute! Polițiștii vasluieni au indisponibilizat articole de îmbrăcăminte/încălțăminte și produse cosmetice

În perioada 17 – 18  mai 2022,  polițiștii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui,  au desfășurat activități pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu impact negativ asupra siguranței cetățeanului.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, au efectuate controale la agenți economici din municipiile Vaslui și Bârlad, județul Vaslui, ce au avut drept scop prevenirea și combaterea infracționalității la regimul drepturilor de proprietate intelectuală și din domeniul comerțului cu mărfuri și produse contrafăcute.

Cu ocazia activităților desfășurate, polițiștii au constatat săvârșirea a opt infracțiuni prevăzute de Legea 84/1998, privind mărcile și indicațiile geografice și au indisponibilizat, în vederea cercetării, 726 de produse suspecte a fi contrafăcute (articole de îmbrăcăminte/încălțăminte și produse cosmetice) în valoare de peste 220.000 de lei.

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vaslui vor continua desfășurarea de acțiuni specifice pe raza întregului județ, în vederea prevenirii și combaterii activităților ilicite și încălcării legislației, în toate domeniile date în competență, în scopul asigurării unui climat optim de ordine, liniște, siguranță și legalitate a mediului de afaceri, cu preponderență în locurile și mediile semnalate cu risc ridicat de comitere a faptelor de evaziune fiscală.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: