Home » Local » Explozie de culoare la Serbarea Florilor de la Vaslui

Explozie de culoare la Serbarea Florilor de la Vaslui

Președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a participat la deschiderea celei de a VI-a ediții a Serbării Florilor, eveniment organizat de Primăria municipiului Vaslui.
Producători din Brăila, Ialomița, Iași, Galați, Sibiu, Cluj, Bacău, Bihor, Covasna, Harghita, Vaslui și R. Moldova au transformat centrul municipiului reședință de județ într-o oază de frumusețe și culoare.
Mușcatele, crăițele şi petuniile sunt doar câteva dintre florile scoase la vânzare în Centrul Civic. Nu au lipsit panseluţele, margaretele, mandarinii, cactuşii, orhideele, begonii, azalee, trandafirii, arbuştii de grădină sau coşurile cu aranjamente florale.
Aranjate frumos în ghivece, frumoasele plante s-au lăsat îndelung admirate de vasluienii dornici să plece acasă cu brațele încărcate.
„Dacă ne uităm în jurul nostru, vedem aici un amestec de culori, de plante, iar în tot acest amestec s-au intercalat foarte multe persoane. De fapt au venit să vadă rodul acestor expozanți, care s-au îngrijit să facă diferite aranjamente florare și să dea o notă de artisticitate acestui eveniment. Peisajul temporar al expoziției poate fi și un îndemn de a cultiva și de a aduce în casele noastre în grădinile noastre frumusețea florilor și a plantelor ornamentale. Sunt convins că efortul expozanților va fi răsplătit printr-un număr mare de vizitatori”, a spus Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.
Serbarea Florilor se va încheia duminică, 22 mai.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: