Home » National » Un bărbat de 50 de ani din Sibiu a fost transportat inconștient la spital după ce a căzut de pe trotineta electrică

Un bărbat de 50 de ani din Sibiu a fost transportat inconștient la spital după ce a căzut de pe trotineta electrică

Deși par o distracție, trotinetele electrice pot fi extrem de periculoase. Un bărbat a fost transportat inconştient, cu traumatism grav la cap, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, după ce a căzut de pe trotineta electrică în Parcul Sub Arini din municipiul Sibiu, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU).

„Un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgenţă în Parcul Sub Arini din municipiul Sibiu pentru acordarea asistenţei medicale unui bărbat căzut de pe trotinetă. La sosirea forţelor, bărbatul se află în stop cardio-respirator şi i s-au aplicat manevrele de resuscitare. Din fericire acesta a răspuns manevrelor şi a fost transportat de urgenţă la UPU Sibiu în stare de inconştienţă şi cu un traumatism cranio cerebral grav”, au precizat reprezentanţii ISU Sibiu.

Poliţiştii anchetează circumstanţele în care bărbatul în vârstă de 50 de ani a căzut de pe trotineta electrică pe o alee din parcul sibian.

sursă: g4media.ro

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: