Home » Local » Autoturism semnalat furat din Cehia, oprit la Albiţa!

Autoturism semnalat furat din Cehia, oprit la Albiţa!

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor unautoturism marca BMW X5, care figurează în bazele de date ca fiind furat din Cehia.

În ziua de 18 mai a.c.,în jurul orei 13.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieşi din ţară, un bărbat cu cetăţenie română, în vârstă de 31 de ani, care conducea un autoturism marca BMW, model X5, fabricat în anul 2009.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia juridică a autoturismului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiindfurat, semnalare introdusă de autoritățile din Cehia,în anul 2021.

Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la un cetăţean român şi că nu are cunoştinţă despre faptul că este furat sau implicat în vreun litigiu.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii defurt, iar autoturismul, în valoare de 75.000 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

 

About Ciobanu Danut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*