Home » Local » După ce a consumat alcool, un bărbat din Drânceni și-a bătut concubina. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

După ce a consumat alcool, un bărbat din Drânceni și-a bătut concubina. Agresorul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși, din cadrul Poliției Municipiului Huși, au reținut un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din localitatea Râșești, comuna Drânceni, județul Vaslui, cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

La data de 19 mai 2022, ora 07.20, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Huși au fost sesizați, prin S.N.U.A.U. 112, cu privire la faptul că un bărbat și-ar fi agresat concubina, agresând-o fizic.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii hușeni au stabilit că pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unui conflict spontan, bărbatul ar fi lovit-o pe concubina sa, în vârstă de 41 de ani, în mod repetat, cu un corp contondent. De asemenea, bărbatul ar fi lipsit-o de libertate pe victimă, imobilizând-o la domiciliul comun.

În aceeași zi, 19 mai 2022, ca urmare a administrării probatoriului, poliţiştii hușeni au luat față de bărbatul cercetat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore. În data de 20 mai 2022, acesta au fost prezentat Judecătoriei Huși, care a dispus arestarea lui preventivă, pentru 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: