Home » Local » Scandal pe strada Republicii din Bârlad! Trei bărbați au fost reținuți pentru ultraj, lovire și alte violențe

Scandal pe strada Republicii din Bârlad! Trei bărbați au fost reținuți pentru ultraj, lovire și alte violențe

Doi bărbați, în vârstă de 27 și 35 de ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj,  lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Un alt bărbat, în vârstă de 23 de ani, din București, a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În noaptea de 20/21 mai 2022, ora 03:40, Poliției Municipiului Bârlad a fost sesizată, prin S.N.U.A.U. 112,  cu privire la producerea unui scandal, la un local de alimentație publică de pe strada Republicii, municipiul Bârlad, unde, pe fondul consumului de alcool și al unui conflict spontan, ar fi avut loc mai multe agresiuni.

Echipajul de poliție, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad, care a intervenit în temeiul sesizării, pentru aplanarea stării conflictuale, ar fi fost bruscat și agresat de către ce doi bărbați de 27, respectiv 35 de ani, polițiștii fiind nevoiți să folosească spray-ul iritant-lacrimogen și să încătușeze două persoane, în vederea deplasării acestora la sediului Poliției, pentru continuarea cercetărilor și dispunerea măsurilor legale.

În cauză, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a preluat efectuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma cercetărilor efectuate de către procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui și ai Poliției Municipiului Bârlad (delegați să efectueze acte de urmărire penală în cauză) și a probatoriului administrat, cei 3 bărbați cercetați au fost reținuți pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri, 22 mai 2022,  bărbații de 27 și 35 de ani au fost prezentați Judecătoriei Bârlad, instanța dispunând față de aceștia măsura arestării preventive, pentru 30 de zile. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea probării întregii activități infracționale a persoanelor implicate.

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: