Home » Local » Weekend plin de reușite la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad

Weekend plin de reușite la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” din Bârlad

    După ce weekend-ul a început în note artistice cu recitalul vocal-instrumental organizat de reprezentanții specializării muzică, acesta a continuat plin de dinamism și de victorii la competițiile de profil  pentru sportivii Liceului Pedagogic „Ioan Popescu”.
Astfel, vineri, 20 mai 2022, ora 17,00, pe scena Parcului „Mihai Eminescu”, elevii de la specializarea muzică au susținut o varietate de momente muzicale (vocale și instrumentale) în cadrul Zilelor Culturale ale Bârladului. Profesorii coordonatori ai acestui eveniment au fost: prof. Ignat Andrei, prof. Perju Maria Cora, prof. Feraru Carmen, prof. Grădinaru Lucian, prof. Ignat Mihaela, prof. Jora Daniel, prof. Bîrlescu Daniel, prof. Jora Mihai, prof. Oprea Mihaela, prof. Bogos Mariana, prof. Tănase Georgiana.
Sâmbătă, 21 mai 2022, zi plină de semnificații pentru români, a fost ziua marilor victorii sportive. Ziua a debutat cu medalia de argint la pentatlon, obținută de elevul Totoi Denis, sub îndrumarea prof. Bistriceanu Răzvan,  la Olimpiada Națională a Sportului Școlar desfășurată la Arad. În urmă cu numai o săptămână, sub coordonarea aceluiași profesor, elevul Vrabie Laurențiu obținuse mențiune la cross, tot în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar, la Botoșani.
  Ziua de sâmbătă s-a încheiat apoteotic cu medalia de aur obținută de echipa Liceului Pedagogic „Ioan Popescu” la SRUGBY MIXT la Galați, în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar. Elevele și elevii echipajului coordonat de prof. Tufaru Daniel au dat dovadă de mobilizare maximă pentru a învinge gazdele în finală, ajungând astfel campioni naționali. Este a patra medalie de aur obținută consecutiv de echipa liceului nostru după 2017 (Galați), 2018 (Abrud) și 2019 (Bârlad). Felicitări tuturor elevilor și profesorilor!

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*