Home » National » Florin Cîțu consideră impozitarea progresivă doar o „meteahnă a lui Liviu Dragnea”

Florin Cîțu consideră impozitarea progresivă doar o „meteahnă a lui Liviu Dragnea”

Florin Cîțu afirmă că în PNL nu s-a discutat vreun proiect de modificare a Codului Fiscal. Florin Cîțu susține că intenţia PSD de a impune impozitarea progresivă reprezintă „meteahnă a lui Liviu Dragnea”.

„Când eram preşedintele PNL şi s-a făcut această coaliţie am avut două linii roşii. Una era cota unică sau fără taxe noi, fără impozite noi… A doua era să avem 7% pentru investiţii în buget. Ni s-a promis că a doua va fi, că la rectificarea bugetară vom avea 7% din buget pentru investiţii. Şi a doua (cota unică – n.r.) este o linie roşie”, spune Florin Cîţu. De asemenea, acesta îi critică pe social-democraţi pentru intenţia de a impune impozitarea progresivă.

„Ştin că PSD de fiecare dată când este la guvernare încearcă. Liviu Dragnea a încercat trei ani să schimbe cota unică, să introducă impozitul progresiv. El a introdus impozite pe care noi le-am scos după aceea şi am adus mai mulţi bani la buget. Este aceeaşi meteahnă a lui Liviu Dragnea -PSD merge în aceeaşi direcţie”, adaugă fostul preşedinte al PNL.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*