Home » National » Craiovenii nu mai au voie să crească găini, oi, cai sau porci în gospodăriile din municipiu sau la periferie

Craiovenii nu mai au voie să crească găini, oi, cai sau porci în gospodăriile din municipiu sau la periferie

Veste grea pentru craioveni. Aceștia nu mai au voie să crească găini, raţe, gâşte precum şi capre, oi, cai, porci. În orice zonă a oraşului s-ar afla, aceştia nu au voie să crească în propria gospodărie păsări şi animale.

Consiliul Local a votat ieri modificarea Regulamentului pentru gospodărirea oraşului prin care se interzice creşterea păsărilor şi animalelor. Creşterea păsărilor şi a animalelor este intrezisă de acum în toată Craiova. Această interdicţie a existat şi până la acest moment, dar era valabilă doar în cazul craiovenilor care locuiesc în zona A şi B a Craiovei.

Majoritatea consilierilor locali a decis ieri, nici urmă de păsări şi animale în cartierele oraşului, chiar dacă acestea sunt situate la periferia municipiului. Prin urmare, craiovenii care deţin găini, raţe, gâşte, porci, oi, capre, cai trebuie să scape cât mai repede de ele, altfel riscă să fie amendaţi.

 

sursă: gds.ro


Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

About Axinte Radu Alexandru

Va rugam sa adaugati comentarii decente si politicoase. Va multumim!

Descoperă mai multe la Est News

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura