Home » Invatamant » Creșele Racoviță, Avântului și Republicii din municipiul Vaslui au fost arondate unor instituții de învățământ preșcolar

Creșele Racoviță, Avântului și Republicii din municipiul Vaslui au fost arondate unor instituții de învățământ preșcolar

Începând cu anul şcolar 2021 – 2022, creşele de stat sunt arondate, la solicitarea primarilor, unităţilor de învăţământ preşcolar cu program prelungit, cu personalitate juridică.

Prin urmare, prin hotărârea CL Vaslui nr. 147/2021 privind arondarea creşelor de stat la unităţile de învăţământ preşcolar cu program prelungit cu personalitate juridică din municipiul Vaslui, cele trei creşe au fost arondate, după cum urmează:

Creşa Avântului, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Avântului, nr.19, judeţul Vaslui, a fost arondată la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.5 Vaslui, cu personalitate juridică, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Avântului, nr.19.

Creşa Racoviţă, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Gheorghe Racoviţă, nr. 191, judeţul Vaslui a fost arondată la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.3 Vaslui, cu personalitate juridică, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Gheorghe Racoviţă, nr. 191, judeţul Vaslui.

Creşa Republicii, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Republicii, nr. 391, judeţul Vaslui a fost arondată la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 8 Vaslui, cu personalitate juridică, cu sediul în municipiul Vaslui, str. Peneş Curcanul nr. 1, judeţul Vaslui.

Creşele fac parte din sistemul naţional de învăţământ preuniversitar şi oferă copiilor antepreşcolari cu vârste cuprinse între 11 luni şi 3 ani servicii integrate de educaţie, îngrijire şi supraveghere.

(Dănuț CIOBANU)

 

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: