Home » Local » Întâlnire cu liderii Sindicatului Lucrătorilor Poștali Vaslui

Întâlnire cu liderii Sindicatului Lucrătorilor Poștali Vaslui

Astăzi, președintele Consiliului Județean Vaslui, Dumitru Buzatu, a primit vizita reprezentanților Sindicatului Lucrătorilor Poștali Vaslui.
Aceștia au solicitat sprijinul președintelui Consiliului Județean Vaslui, pentru a-i sprijini să fie acceptați de conducerea Poștei Române la negocieri, în vederea obținerii unor măriri salariale și asigurarea de condiții de muncă decente.
Poștașii susțin că se simt abandonați, mai bine de 80 la sută din lucrători având salariul net lunar sub 1700 lei, la limita traiului de subzistență, în condiții de muncă foarte grea, solicitantă și de uzură.
”Oamenii sunt nemulțumiți de salariile foarte mici, dorind și o îmbunătățire a condițiilor de muncă. Voi solicita sprijinul Guvernului, prin parlamentarii noștri, să țină cont de aceste cerințe normale și reale, prin creșterea veniturilor lucrătorilor poștali și, implicit, al nivelului lor de trai. E o situație neplăcută și o perioadă dificilă, însă sunt convins că pot fi găsite soluțiile legale, pentru a fi sprijiniți cei care lucrează în Poșta Română”, a declarat Dumitru Buzatu, președintele Consiliului Județean Vaslui.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*