Home » National » Un băiat de 18 ani a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit puternic de un copac și a luat foc

Un băiat de 18 ani a murit după ce mașina în care se afla s-a izbit puternic de un copac și a luat foc

Sfârșit tragic pentru un tânăr de 18 ani, care a murit carbonizat într-un grav accident de circulație care a avut loc între Lețcani și Podu Iloaiei, după ce un șofer a scăpat controlul volanului și s-a izbit cu putere de un copac aflat pe marginea drumului. Flăcări uriașe au cuprins apoi autoturismul.

Momentul în care mașina s-a izbit de arbore a fost filmat de camera de bord a unui participant la trafic. Pe imagini se poate observa cu mașina a intrat cu putere în copac, l-a secționat și s-a oprit pe marginea drumului. La scurt timp după nenorocire au izbucnit și flăcările puternice. Pentru una dintre victime nu s-a putut face nimic.

Un autoturism s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile, ulterior apărând un incendiu. În urma accidentului rutier a rezultat rănirea a două persoane și decesul unei alte persoane rămasă încarcerată în autoturism. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, în vederea clarificării întregii situații de fapt și luării măsurilor legale care se impun”, a transmis IPJ Iași.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*