Home » Administratie » Vasile Pavăl împreună cu un grup de tineri vor susține la Cluj-Napoca proiectul „Vaslui – Capitala Tineretului din România”

Vasile Pavăl împreună cu un grup de tineri vor susține la Cluj-Napoca proiectul „Vaslui – Capitala Tineretului din România”

Consiliul Local Vaslui a aprobat susținerea financiară a Grupului de Iniţiativă “Vaslui – Capitala Tineretului din România”. Prin două adrese, grupul a solicitat  un sprijin financiar în sumă de 4.050,00 de lei, în vederea deplasării unei delegaţii a grupului la Cluj-Napoca, pentru participarea şi susţinerea finală a programului propus pentru anul 2024 în cadrul Summitului Tinerilor, care va avea loc în perioada 15 – 18 septembrie 2022.

Alocarea sumei de 4.050,00 lei se va realiza de la bugetul local, justificarea acesteia urmând a fi efectuată cu documente conform reglementărilor legale în vigoare.

Vasile Pavăl, primarul municipiului Vaslui, a spus că grupul care se va deplasa la Cluj este format din 11 persoane și s-a solicitat pentru fiecare membru suma de 300 de lei și 750 pentru șoferul care conduce microbuzul. Din grupul celor 11 persoane se vor desprinde patru persoane, care împreună cu Vasile Pavăl vor prezenta demersul municipiului Vaslui la evaluarea finală de la Cluj în data de 17 septembrie 2022.

„Demersul nostru trebuie să fie sustenabil. Am fi cei mai fericiți dacă ne-am întoarce cu acest titlu, care ne va onora pe toți. Primul oraș care își prezintă programul este Oravița, Vasluiul este pe locul doi și apoi orașul Ploiești. Prezentarea fiecărui oraș va fi de o oră. Sperăm să ne întoarcem cu acest titlu”, a spus Vasile Pavăl.

Autorităţile publice locale ale municipiului Vaslui, în scopul participării la acest program, au iniţiat şi aprobat documentaţia care stă la baza hotărârii privind aprobarea susţinerii financiare a Grupului de Iniţiativă “Vaslui – Capitala Tineretului din România”.

(Dănuț CIOBANU)

About Ciobanu Danut

%d blogeri au apreciat: