Home » Local » Precizare în legătură cu strada 1 Mai

Precizare în legătură cu strada 1 Mai

Lucrarea de reparație a străzii 1 Mai, recent executata de SC REISER, a fost reluată de aceeași firma, pe propria sa cheltuială, în cursul zilei de astăzi, după ce asfaltul a fost deteriorat în urma ploilor din ultimele zile.
Întrucât criticile apărute în urma acestui incident au fost direcționate către Primăria Bârlad, facem următoarele precizări:
– reparația străzilor afectate de săpăturile pentru extinderea rețelelor de apă- canalizare sunt în responsabilitatea SC Motris, firma care execută acest proiect;
– SC Motris a delegat prin contract aceste lucrări firmei REISER;
– orice reparație din cadrul acestui contract este asumata si plătită de Motris abia după efectuarea receptiei;
– toate lucrările de reparații au un termen de garanție de 3 ani de la recepție;
– lucrarea de pe strada 1 Mai nu era recepționată încă.
„În urma sesizărilor cetățenilor, am fost în această seară pe strada 1 Mai și am constatat că Reiser refăcuse lucrarea. Vreau sa atrag atenția acestei firme ca are obligația de a lucra cu responsabilitate, respectând fără graba toate fazele și timpii de așteptare caracteristici unei astfel de lucrări. Responsabililor de la Reiser le readuc aminte ca mai există o recepție care va fi făcută de primărie, pentru că Motris va trebui sa ne predea străzile cu reparațiile făcute conform standardelor de calitate specifice. În termenul de 3 ani, dacă apar degradări, lucrările vor fi refăcute de Reiser, pe cheltuiala lor. Este de dorit sa nu ajungem la aceasta situație”, a declarat primarul Dumitru Boroș.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: