Home » Local » Teatrul Mic a devenit „MARE” pe scena Festivalului umorului „Constantin Tănase”

Teatrul Mic a devenit „MARE” pe scena Festivalului umorului „Constantin Tănase”

Cea de-a doua seară a Festivalului umorului „Constantin Tănase” Vaslui a adus în fața unei săli pline Teatrul Mic din București.
Și nu a venit cu mâna goală, ci cu o comedie de succes, intitulată „Bigamul…după 20 de ani (Prins în plasă)”.
Scrisă de faimosul dramaturg şi actor britanic Ray Cooney, piesa a fost „savurată” din plin de un public dornic să petreacă asemenea momente de bună dispoziție.
Încurcăturile amoroase ale taximetristului John Smith au provocat situații amuzante, iar publicul s-a bucurat din plin de o seară perfectă, presărată cu multe situații amuzante, create de personajul principal, care a încercat să păstreze aparanțele unui soț și tată devodat pentru cele două familii aflate în cartiere diferite din Londra.
Actorii Claudiu Istodor, Vlad Corbeanu, Simona Mihăescu și Ana Bart au oferit un regal umoristic, totul pornind de la motivul fidelității, iar piesa a pus la încercare fiecare personaj, punându-l constant la limita dintre minciună și adevăr, siguranță și demascare, totul pentru salvarea celor două familii ale „bigamului” John Smith.
Aplauzele îndelungi sunt mărturia unei seri reușite, care a fost încheiată de concertul Adei Milea, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman.
Cei trei amfitrioni au pus pe muzică un spectacol de teatru de înaltă ținută, cu personaje și instrumente, oferind o bună combinație între teatru și muzică, iar rezultatul final a fost creionat într-o comedie cântată cu mult umor.

About Axinte Radu Alexandru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*