Home » National » Toamna e anotimpul hărniciei, când te bucuri de roadele muncii de peste an

Toamna e anotimpul hărniciei, când te bucuri de roadele muncii de peste an

Elevii școlii din Proselnici au cules zilele acestea roadele proiectului „Livada de la școală”, inițiat de compania Antibiotice. Plantată acum 5 ani, cu sprijinul voluntarilor Antibiotice, livada i-a răsplătit pe elevii care au îngrijit-o cu hărnicie an de an, oferindu-le acestora o recoltă generoasă de fructe sănătoase, pentru toți copiii școli. Bucuria a fost cu atât mai mare cu cât, deși vara a fost secetoasă, livada arată exemplar mulțumită activităților în care au fost implicați și responsabilizați elevii (săpat, vopsit, udat).
„Livada de la școală” este un proiect de responsabilitate socială marca Antibiotice prin care angajații companiei, împreună cu familiile lor, se implică voluntar și încearcă să insufle tinerei generații respectul față de protejarea mediului înconjurător, menținerea unui stil de viață sănătos și cultivarea spiritului civic. Din 2017 până acum, în cadrul proiectului au fost plantați peste 1000 de pomi fructiferi (meri, pruni, vișini, cireși, caiși și peri) în 10 livezi de la școlile din localitățile Miroslava, Proselnici, Vorovești, Valea Lupului, Uricani, Lețcani, Cogeasca, Rediu, Cornești și Iași.
„Livada de la școală” este un demers sustenabil, prin care spațiile nefolosite din incinta școlilor au fost transformate în livezi de pomi fructiferi, elevii bucurându-se an de an de o sursă de sănătate și de roade din belșug.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: