Home » National » 20 septembrie – data de la care Compania Municipală Termoenergetica începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică

20 septembrie – data de la care Compania Municipală Termoenergetica începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică

Compania Municipală Termoenergetica (CMTEB) S.A. anunţă că, marti, 20 septembrie 2022, începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalaţiile interioare, relatează News.ro.

„Încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică se va face treptat în toate sectoarele Municipiului Bucureşti, data exactă pentru fiecare zonă urmând a fi afişată la scara fiecărui bloc. Acţiunile sunt necesare pentru pregătirea reţelei de termoficare în noul sezon de încălzire 2022-2023”, anunţă, miercuri, compania, într-un comunicat de presă.

„Vă reamintim că asociaţiile de proprietari au obligaţia de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor. Data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunţată ulterior, după îndeplinirea condiţiilor legale, conform prevederilor H.G.nr.425/1994, modificată prin H.G. nr.337/ 2018”, a mai precizat Termoenergetica.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: