Home » National » Ferrari a prezentat crossover-ul Purosangue, primul său vehicul cu patru uși

Ferrari a prezentat crossover-ul Purosangue, primul său vehicul cu patru uși

Modelul este dotat cu patru uși, are patru locuri și un portbagaj cu volumul de 473 de litri. Ferrari este deosebit de mândru de noua tehnologie de suspensie a lui Purosangue, despre care afirmă că este componenta crucială care permite unui vehicul atât de înalt, mare și greu să îndeplinească standardele pentru performanță ale companiei.

Mașina va ajunge la clienții americani începând cu sfârșitul anului 2023, iar potrivit presei, au fost lansate deja peste două mii de precomenzi. Prețul mașinii pornește de la 390 de mii de euro. Pentru a menține exclusivitatea, Ferrari a declarat că livrările Purosangue nu vor depăși 20% din vânzările totale ale producătorului auto în timpul ciclului de viață al modelului.

După ce anul trecut a livrat puțin peste 11.100 de vehicule, Vigna a detaliat în iunie strategia companiei, care include un prim model complet electric peste aproximativ trei ani. Mașinile hibride vor ajunge să reprezinte 60% din portofoliul Ferrari până în 2026, ca parte a unui plan de investiții de 4,4 miliarde de euro.

Compania își menține angajamentul deplin de a-și face vehiculele neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon până la sfârșitul deceniului, a declarat Galliera în cadrul evenimentului.

About Axinte Radu Alexandru

%d blogeri au apreciat: